Cherhanalele de la malul mării, destinaţie turistică pentru bucureşteni (Video)
Cherhanalele de la malul mării au devenit destinaţie turistică pentru bucureşteni. Zeci de oameni străbat Autostrada Soarelui în fiecare weekend, ca să mănânce peşte proaspăt şi fructe de mare, lângă nisip.
Cherhanalele de la malul mării au devenit destinaţie turistică pentru bucureşteni. Zeci de oameni străbat Autostrada Soarelui în fiecare weekend, ca să mănânce peşte proaspăt şi fructe de mare, lângă nisip.
Pentru unii turişti, drumul către litoral merită răsplătit cu un preparat plin de arome - scoicile în sos de vin. Chiar şi cei care ţin post se pot bucura de preparatele delicioase.
Nici borşul de peşte sau ciorba de perişoare nu lipsesc din bucătăriile cherhanalelor. Însă, sunt preparate diferit.
O porţie de borş din peşte costă în jur de 20 de lei, iar o porţie de fructe de mare, 35 de lei.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰