Antena Meniu Search
x

Cimitirul Rotărești din comuna Bascov a fost devastat de ape

Nici morţii n-au scăpat de inundaţii. Într-un cimitir din Argeş, viitura a atins 3 metri şi a scufundat toate mormintele.

Vezi și

 Nici morţii n-au scăpat de inundaţii. Într-un cimitir din Argeş, viitura a atins 3 metri şi a scufundat toate mormintele. A dus cu ea copaci, mobilă dar şi un aragaz, ajuns acolo din cine ştie ce bucătărie.

În cimitirul din satul Rotăreşti, comuna Bascov, peisajul este apocaliptic. Cruci de marmură smulse de la căpătâiul morţilor şi azvârlite laolaltă cu buşteni şi coroane de flori nemuritoare. Chiar şi un dulap a ajuns printre resturi.

Când a venit, viitura n-a ţinut cont de vii sau de morţi. A inundat 70 de locuinţe dar şi sute de cripte şi cavouri. Oamenii spun că vremea se răzbună acum pentru păcatele lor.

Odată, cimitirul a fost împrejmuit, povestesc localnicii, dar gardul ar fi fost furat. Mai rău este că hoţii le dau acum din nou târcoale. Căută prin nămol şi pun mâna pe orice găsesc de vândut. Vizate sunt, în special, gardurile metalice.

Profită de această ocazie şi încearcă să acţioneze să recupereze fierul vechi din zonă. Tocmai de aceea, poliţiştii vor patrula zi şi noapte pe străzi dar şi în cimitir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Cimitirul Rotărești din comuna Bascov a fost devastat de ape