Antena Meniu Search
x

A omorât cinci oameni şi şi-a aflat condamnarea definitivă. Rudele victimelor sunt revoltate

În doar câteva secunde, a luat cinci vieţi. Acum, şi-a primit sentinţa. Un an de închisoare pentru fiecare părinte luat de lângă copil sau soră plecată pentru totdeauna din familie. Asta au decis, definitiv, judecătorii curţii de apel Galaţi.

Vezi și

În doar câteva secunde, a luat cinci vieţi. Acum, şi-a primit sentinţa. Un an de închisoare pentru fiecare părinte luat de lângă copil sau soră plecată pentru totdeauna din familie. Asta au decis, definitiv, judecătorii curţii de apel Galaţi.

-Acum, după decizia judecătorilor, aş fi vrut să-i întreb dacă şi sora mea se întoarce după un an? A luat câte un an pentru fiecare.

Nicoleta Pîrlog. 41 de ani. Mirela Iosub. 41 de ani. Nicoleta şi Florin Oprea. 37 şi 40 de ani. Şi Anişoara Toader. 52 de ani. Niciunul nu a avut vreo şansă să scape din faţa maşinii care a intrat cu 115 km pe oră în staţia de autobuz din Brăila, anul trecut. La volan era Marius Negoiţă, un tânăr de 27 de ani.

-El poate în continuare, că e destul de tânăr, să mai omoare cinci oameni, şi încă cinci. 

Pe acelaşi subiect

Judecătorii Curţii de Apel Galaţi l-au condamnat la cinci ani de închisoare. Sentinţa e, de această dată, una definitivă. 

-Dă ordonanţă de urgenţă pentru abuzul în serviciu, dar punctele din lege importante care ar trebui schimbate nu le schimbă nimeni.

-E foarte, foarte puţin. E vorba de cinci oameni, nu e vorba de cinci găini, de cinci câini... de oameni. Ăla-i omor! A mers 500 de metri pe contrasens.

A intrat din senin pe contrasens, iar cu aproximativ 70 de metri înainte de impact, ar fi apăsat acceleraţia până-n podea. Ca să evite coliziunea cu două maşini care circulau regulamentar, Maris Negoiţă ar fi tras de volan şi a intrat violent în staţia de autobuz plină de oameni. Analizele de la IML au arătat că nu consumase nimic care ar fi putut produce o stare de confuzie. Şi nici nu a fost confirmată ipoteza unei crize de epilepsie. 

-El nu are pic de regret. L-au urmărit la tribunal... şi nu. El tot a făcut apeluri. I s-a părut prea mult cinci ani de zile. 

-Îşi cere scuze. Cum? Omori cinci oameni şi îţi ceri scuze? Ce vorbă e asta?

Tânărul va ieşi în puţin peste patru ani din spatele gratiilor. Din pedeapsa dată acum se reduce perioada în care a fost deja închis. Curtea de Apel Galaţi a mai decis şi ca firma asiguratoare a maşinii să plătească daune morale de 780.000 de euro familiilor victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » A omorât cinci oameni şi şi-a aflat condamnarea definitivă. Rudele victimelor sunt revoltate