Antena Meniu Search
x

Cinci oameni au murit pe un drum naţional ce leagă Constanţa de Mangalia

Cinci vieţi au fost curmate de o clipă de neatenţie sau de oboseală. Un şofer ar fi numărat bani şi ar fi vorbit la telefon în timp ce gonea de la Mangalia spre Constanţa. Bărbatul, director la şantierul naval din Mangalia, se afla de ore bune la volan

Vezi și

Cinci vieţi au fost curmate de o clipă de neatenţie sau de oboseală. Un şofer ar fi numărat bani şi ar fi vorbit la telefon în timp ce gonea de la Mangalia spre Constanţa. Bărbatul, director la şantierul naval din Mangalia, se afla de ore bune la volan. 

În aceeaşi zi, se întorsese de la munte, unde sărbătorise 25 de ani de căsnicie. Era singur în maşină, când a intrat pe sensul opus şi a lovit decapotabila în care erau patru prieteni. Scene greu de privit au fost filmate la locul tragediei. 

Irina, fiica femeii, a urcat ieri în maşina Laurei. Prietena ei. Au fost împreună la Delfinariul din Constanţa. În maşina decapotabilă cu numere de Italia, le-au fost alături vărul Laurei şi iubitul ei, un cetăţean italian. Drumul lor spre casă s-a oprit la 23 August. Mama Irinei a avut o presimţire.

Şoferul care a provocat nenorocirea a fost director la şantierul naval din Mangalia. Constantin Vicol sărbătorise 25 de ani de căsnicie, într-o staţiune montană. La întoarcere, şi-a lăsat soţia în Constanţa şi a mai făcut un drum până la casa finilor din Mangalia. În maşina lui, s-au găsit bancnote împrăştiate. Le-ar fi numărat în momentul impactului.

Paolo, iubitul Laurei, avea 52 de ani. A sfărşit alături de iubita lui, de vărul ei şi de Irina. Prietena Laurei din copilărie. Urmau să-şi petreacă vacanţa împreună. Locul unde şi-au găsit sfârşitul păstrează şi acum semnele tragediei. Cinci familii sunt în doliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cinci oameni au murit pe un drum naţional ce leagă Constanţa de Mangalia