Antena Meniu Search
x

Cinci spitale din România l-ar putea primi oricând pe Gigi Becali pentru a-l scăpa de dureri

Are de ales între spitalele Elias, Floreasca, Bagdasar Arseni, Militar sau Universitar. În total, medicii de aici, operează în fiecare zi, în medie, 12 hernii. Expertiza medico-legală a arătat că Becali are discopatie cervicală cu hernie de disc, între vertebrele C5 şi C6.

Vezi și

Rspunsul specialiştilor este raspicat: DA, se poate face operaţia în România. Numai în Bucureşti sunt cinci spitale de stat şi alte două private în care intervenţiile pentru hernie de disc se fac în mod frecvent.

Există exact echipamentul necesar pentru ca operaţia pe coloană să fie făcută aşa cum trebuie. 260 de neurochirurgi din România fac această intervenţie chirurgicală frecvent. Dar, marea temere a lui Gigi Becali este legată de microbii din spitalele de la noi din ţară. Cifrele oficiale nu-i dau dreptate. Există o incidenţă de NUMAI 1% a infecţiilor intraspitaliceşti, în vreme ce media UE e de 5-15%.

Dar, cert e că magistraţii au luat astăzi în calcul ceea ce medicii de la Serviciul de medicină Legală au scris negru pe alb în raport: GIgi Becali nu trebuie să fie eliberat, poate fi operat sub pază, în România şi are nevoie de numai două, trei zile de recuperare în spital, apoi poate fi adus fără probleme pentru tratament la Peninteciarului Poarta Albă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cinci spitale din România l-ar putea primi oricând pe Gigi Becali pentru a-l scăpa de dureri