Antena Meniu Search
x

CINCI ZODII au cele mai MARI ȘANSE să se îndrăgostească de Dragobete

Astăzi este o zi specială a iubirii la români: Dragobetele! În această zi, cinci zodii vor avea cele mai mari șanse pentru a se îndrăgosti iremediabil!

Astăzi este o zi specială a iubirii la români: Dragobetele! În această zi, cinci zodii vor avea cele mai mari șanse pentru a se îndrăgosti iremediabil!

TAUR (47% - șanse de îndrăgostire)

În seara de Dragobete vei încerca să îți repari greșeala în legătură cu persoana care este vizibil îndrăgostită de tine.

SCORPION (51% - șanse de îndrăgostire)

Am putea spune că cei născuți în zodia Scorpion vor trăi chiar o reîndrăgostire. O persoană importantă revine în viața lor, altfel.

LEU (56% - șanse de îndrăgostire)

Dacă ești născută în zodia Leu, s-ar putea să simți fluturași în stomac de Dragobete, și asta deoarece cineva drag ție vine în viața ta cu... ceva serios. Mare grijă cum te aventurezi în această zi.

FECIOARĂ (60% - șanse de îndrăgostire)

Fecioarele în general se îndrăgostesc și dezîndrăgostesc foarte repede de cei din jur. Uneori suferă pătimaș și nu sunt capabile să aibă niciodată o iubire platonică.

PEȘTI (65% - șanse de îndrăgostire)

Peștii sunt receptivi la orice gest din partea celuilalt, și pot cădea ușor în plasa iubirii. Ziua de Dragobete este una foarte sensibilă pentru aceștia, îndrăgostindu-se astăzi mai ușor de cineva decât în restul anului, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » CINCI ZODII au cele mai MARI ȘANSE să se îndrăgostească de Dragobete