Antena Meniu Search
x

Cine vrea să petreacă o vacanţă exotică dar extremă în Delta Dunării, poate să se plimbe cu caiacul

Ultima modă în Deltă Dunării este plimbarea cu caiacul.

Vezi și

 Ultima modă în Deltă Dunării este plimbarea cu caiacul. Una absolut fantastică: o combinaţie între rezistenţă fizică şi delectare vizuală cu nuferi, flori de apă dar şi vietăţi ca şerpii sau viperele.

Cât vezi cu ochii o apă lină de o culoare spectaculoasă. E lacul Razem din Delta Dunării. Un loc numai bun pentru sport. Mai precis plimbare cu caiacul: un sport care combină perfect aventura cu relaxarea dar şi cu rezistenţa fizică. E propunerea unui localnic pentru oricine vrea să aibă parte de o vacanţă unică în Deltă.

Pentru o plimbare cu caiacul nu ai nevoie decât de curaj şi un mic instructaj pe ponton înaintea aventurii. Urmează plimbarea. Atenţie traseul este unul lung. De la Jurilovca, de exemplu, până la Gura Portiţei sunt 15 ore de vâslit. Se pot face însă pauze bine meritate la capul Dolojman, unde se poate face plajă dar şi mici drumeţii de explorare a zonei.

Pe tot parcurusul călătoriei turiştii sunt însoţiţi de un instructor şi o şalupă de intervenţie care transportă mâncarea şi apa. Costul unei astfel de excursii este pe măsura aventurii speciale şi unice: între 600 şi 900 de lei de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cine vrea să petreacă o vacanţă exotică dar extremă în Delta Dunării, poate să se plimbe cu caiacul