Antena Meniu Search
x

Cioacă zâmbește în libertate! De luni, îmbracă din nou uniforma de poliţist

Cristian Cioacă este iar un om liber. După un an şi trei luni în spatele gratiilor, poliţistul acuzat că şi-a ucis soţia a ieşit din Penitenciarul Colibaşi.

Vezi și

De luni, îmbracă din nou uniforma de poliţist. S-a dus să-şi vadă părinţii şi copilul, şi a afişat mereu zâmbetul sfidător, care i-a devenit marcă. Eliberarea lui Cioacă a redeschis rănile vechi ale familiei Elodiei Ghinescu. La 7 ani de la dispariţia avocatei, oamenii nu mai speră să afle adevărul.

Noul Cod Penal l-a scos din închisoare pe poliţistul Cristian Cioacă. La un an şi 3 luni după ce a fost arestat preventiv pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Cu un zâmbet larg, Cristian Cioacă a părăsit aseară penitenciarul. Şi-a salutat gardienii ca pe cei mai buni prieteni. În poarta închisorii l-au aşteptat cumnatul şi un prieten. Cu aceeaşi maşina în care anchetatorii spun că ar fi găsit urme din sângele Elodiei.

Prima oprire a fost tot la Poliţie. Pentru că Cioacă a vrut să meargă la Albota, să-şi viziteze copilul şi părinţii.

Au trecut şapte ani de când avocata Elodia Ghinescu a dispărut. Şapte ani de când soţul ei este acuzat de crimă. Prima instanţă l-a condamnat la 22 de ani de închisoare. Datorită noului Cod Penal, Cristian Cioaca va aştepta în libertate sentinţa definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cioacă zâmbește în libertate! De luni, îmbracă din nou uniforma de poliţist