Antena Meniu Search
x

Observator Special: Ciocolata personalizata, ultima moda printre pofticiosi

Ultima gaselnita a producatorilor de dulciuri este ciocolata personalizata. Functioneaza pe o idee simpla: daca tot iti iubesti atat de mult partenerul de viata, acum poti sa-l si mananci.

Vezi și

Iepurasul de ciocolata este istorie! Acum este la moda barbatul de ciocolata. Este perfect: contine unt de cacao, lapte si zahar.

Poate fi facut la comanda intr-o fabrica de ciocolata din Constanta.

Cu o imprimanta speciala se picteaza cu substante comestibile, chiar pe ciocolata. Pana sa prinda o forma si un chip, desertul preferat al omenirii trece prin mai multe etape. Totul incepe de la o cascada de ciocolata. Una de care nimeni n-are voie sa se atinga.

Dupa ce au obtinut densitatea si greutatea perfecta, ciocolatierii constanteni pun cremele la fitness. Adica le aduc in forma. Apoi, le fac un vibromasaj care sa le tonifice consistenta.

Intr-un alt colt al fabricii de ciocolata se pregatesc imaginile. Bineinteles, acestea vin de la client. Doar regula de aur a fabricii este: clientul nostru, pofticiosul nostru.

Alegerea formelor le revine tot clientilor. Preturile sunt de cinci lei pentru cartea de vizita, 14 lei pentru un CD sau o inimioara. Nu costa chiar o avere, avand in vedere ca reteta ciocolatei vine de din Belgia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Ciocolata personalizata, ultima moda printre pofticiosi