Antena Meniu Search
x

Doua dintre prizonierele din Cleveland au revenit in mijlocul familiilor

O atmosfera emotionanta a domnit la Cleveland, unde doua dintre cele trei femei tinute prizoniere au revenit in mijlocul familiilor. Ele nu se simt, inca, in stare sa dea declaratii presei, iar familiile au rugat sa li se respecte intimitatea.

Vezi și

In acest timp, individul care le-a rapit si le-a torturat pe cele trei femei a fost pus sub acuzare.

Primita cu urale de zeci de vecini, prieteni si ziaristi, Gina de Jesus le-a multumit doar cu un gest de victorie. Apoi, cu fata ascunsa, a disparut in casa, imbratisata de rudele care n-o mai vazusera de aproape un deceniu. La fel s-a intors acasa si Amanda Berry.

Sora acesteia a facut o scurta declaratie pentru jurnalistii care asediau casa familiei: “Vreau sa multumesc publicului si presei pentru sprijinul lor si curajul pe care l-au dovedit atatia ani. In acest moment, familia noastra doreste sa i se respecte intimitatea, pentru ca sora si nepoata mea si eu insami sa ne putem veni in fire”.

A treia fosta prizoniera, Michelle Knight, se simte si ea bine, potrivit medicilor. Presa a aflat detalii cutremuratoare despre chinurile prin care au trecut cele trei femei. Erau legate cu lanturi sau cu sfori, in spatele unor usi permanent incuiate. In atatia ani, nu au reusit sa iasa din casa decat de doua ori, dar si atunci au ajuns doar in garaj. De asemenea, au fost supuse abuzurilor sexuale si psihice, iar unele au pierdut sarcini.

Proprietarul casei, Ariel Castro, un fost sofer de autobuz, a fost inculpat, ieri, oficial, pentru rapire si viol.

Cei doi frati ai lui Castro, arestati o data cu el, nu au fost pusi sub acuzare. Barbatul a fost interogat si in legatura cu disparitia unei alte adolescente din cartier, in 2007, dar, deocamdata, nu s-au gasit indicii ca ar fi implicat in acest caz. Ariel Castro avea, deja, dosar la politie pentru violente asupra fostei sale sotii, decedate anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Doua dintre prizonierele din Cleveland au revenit in mijlocul familiilor