Antena Meniu Search
x

Surprize la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, ediţia cu numărul 16! Mădălina Ghenea apare pe posterul evenimentului de la Cluj (VIDEO)

Pentru marele eveniment au fost pregătite 3 spoturi publicitare iar în unul dintre ele apare Mădălina Ghenea. Vedeta posterului TIFF 2017, este răpită de King Kong din camera ei de hotel şi dusă în Piaţa Unirii. Festivalul Internaţional de Film Transilvania începe pe 2 iunie la Cluj-Napoca. Invitatul special al acestei ediţii este Alain Delon, care va participa atât la o proiecţie în Piaţa Unirii, cât şi la gala de închidere a festivalului.

Vezi și

Pentru marele eveniment au fost pregătite 3 spoturi publicitare iar în unul dintre ele apare Mădălina Ghenea. Vedeta posterului TIFF 2017, este răpită de King Kong din camera ei de hotel şi dusă în Piaţa Unirii.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania începe pe 2 iunie la Cluj-Napoca. Invitatul special al acestei ediţii este Alain Delon, care va participa atât la o proiecţie în Piaţa Unirii, cât şi la gala de închidere a festivalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Surprize la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, ediţia cu numărul 16! Mădălina Ghenea apare pe posterul evenimentului de la Cluj (VIDEO)