Antena Meniu Search
x

CNADNR obligată să plătească 200.000 de euro despagubiri

200 de mii de euro, atât costă statul român ignoranţa unor angajaţi ai CNADNR. Ei ar fi trebuit să repare un parapet metalic pe drumul spre Braşov. În 2006, o tânără a rămas fără braţul drept, pentru că a intrat cu maşina într-un parapet rupt.

Vezi și

A cerut despăgubiri de un milion, dar instanţa i-a micşorat suma. Revoltător este faptul că, la 7 ani distanţă de nefericitul incident, construcţia a rămas la fel.

Un parapet rupt pe marginea drumului şi o manevră bruscă au schimbat complet viaţa unei tinere, studentă la drept în Constanţa. Era a doua zi de Crăciun. În 2006. Pe drumul spre Braşov.

"Când a venit o doamnă asistentă să mă panseze, atunci am văzut că braţul meu lipsea. Bineînţeles, am avut un şoc. Am început să plâng, a fost greu, foarte greu", spune Georgiana Ghegeliu.

Era în maşină împreună cu iubitul ei, iar un bolid a intrat pe sensul lor de mers. Tânărul a încercat să evite şi a virat dreapta. În acel moment s-a înfipt în parapet, iar bara ruptă a pătruns portiera maşinii şi a retezat mâna tinerei. 

Atunci totul s-a năruit. Georgiana a stat multe zile internată în spital, iar medicii i-au amputat braţul.

Georgiana a dat în judecată CNADNR. Iniţial trebuia să primească despăgubiri de 1 milion de euro. Statul a considerat că suma e prea mare, aşa că a atacat decizia. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât ca tânăra să primească 200.000 de euro. Decizia nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » CNADNR obligată să plătească 200.000 de euro despagubiri