Antena Meniu Search
x

Coadă de "rude" la primăria din Târgu Cărbuneşti, după ce au aflat de povestea cerşetoarei miliardare

Milioane de români şi-ar fi dorit să fie moştenitorii ei, aşa cum îşi doresc să câştige la loto! Dar patru chiar s-au dus să ceară miliardul de lei vechi strâns de bătrâna cerşetoare din Târgu Cărbuneşti.

Vezi și

Printre ei, fratele femeii care n-o mai văzuse de zece ani. Ceilalţi sunt nepoţi îndepărtaţi care şi-au spus că nu ar strica o felie din moştenirea sărmanei bogate.

Tuşa Elena a trăit din mila altora şi a umplut un sac cu bani, între timp. O sută de mii de lei, întorşi ca sarmalele şi puşi la păstrare pentru cine ştie când.

Bâtrâna s-a stins singură, în mizerie. Şi săracă, şi bogată. Până mai ieri nimeni nu voia să audă de ea. Astăzi a fost reuniune de familie.

Pare complicat? Bătrâna nu era chiar singură pe pământ. Doar părăsită. Rudele au venit să-şi primească partea. Fratele ei de 84 de ani, care nu a mai văzut-o de zece ani. Şi nepotul acestuia, din partea soţiei lui.

Nu ştim câţi dintre ei au ajuns să aprindă o lumânare la mormântul bătrânei. Singurul lucru cert e că suta de mii de lei nu va rămâne în conturile primăriei. Urmează dezbaterea averii. Şi împărţirea ei. Ca la Loto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Coadă de "rude" la primăria din Târgu Cărbuneşti, după ce au aflat de povestea cerşetoarei miliardare