Video

Coadă la Institutul Cantacuzino, pentru un supliment alimentar care ar ajuta la creşterea rezistenţei organismului în faţa infecţiilor

De Redactia Observator.
Publicat: 02.12.2020, 12:38.
Actualizat: 02.12.2020, 13:09

Peste 150 de oameni au stat astăzi la poarta Institutului Cantacuzino să-şi cumpere un nou supliment alimentar. Medicii susţin că produsul ar ajuta la creşterea rezistenţei organismului în faţa infecţiilor. Aşa că rândul de cumpărători s-a format până în stradă încă de la primele ore ale dimineţii.

Andreea Milea, reporter Observator: "Oamenii care au venit în această dimineaţă la Institutul Cantacuzino spun că odată cu acest supliment alimentar speră să scape de purtarea măştii de protecţie. Încă de la ora 8 dimineaţa, mai bine de 150 de persoane au făcut coadă lungă în faţa institutului, pentru a cumpăra o cutie din noul supliment alimentar. Primul lot pus la dispoziţie în vânzare a fost de 300 de cutii şi s-a epuizat în mai puţin de 2 ore. O parte dintre ei au spus că vor citi prospectul abia după ce vor cumpăra o cutie"

Asociaţia Producătorilor de Suplimente Alimentare avertizează că astfel de suplimente nu vindecă, este nevoie de o recomandare de la medic, dar şi un set de analize, pentru a vedea cu exactitate dacă au sau nu nevoie de un astfel de supliment alimentar.

Institutul Cantacuzino a anunţat că va pune în vânzare al doilea lot, peste două săptămâni.

Astăzi, o cutie pentru copii s-a vândut cu 30 de lei, iar o cutie pentru adulţi cu 80 de lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.