Antena Meniu Search
x

Video Coadă la Institutul Cantacuzino, pentru un supliment alimentar care ar ajuta la creşterea rezistenţei organismului în faţa infecţiilor

Peste 150 de oameni au stat astăzi la poarta Institutului Cantacuzino să-şi cumpere un nou supliment alimentar. Medicii susţin că produsul ar ajuta la creşterea rezistenţei organismului în faţa infecţiilor. Aşa că rândul de cumpărători s-a format până în stradă încă de la primele ore ale dimineţii.

de Redactia Observator

la 02.12.2020, 13:09

Vezi și

Andreea Milea, reporter Observator:  "Oamenii care au venit în această dimineaţă la Institutul Cantacuzino spun că odată cu acest supliment alimentar speră să scape de purtarea măştii de protecţie. Încă de la ora 8 dimineaţa, mai bine de 150 de persoane au făcut coadă lungă în faţa institutului, pentru a cumpăra o cutie din noul supliment alimentar. Primul lot pus la dispoziţie în vânzare a fost de 300 de cutii şi s-a epuizat în mai puţin de 2 ore. O parte dintre ei au spus că vor citi prospectul abia după ce vor cumpăra o cutie"

Asociaţia Producătorilor de Suplimente Alimentare avertizează că astfel de suplimente nu vindecă, este nevoie de o recomandare de la medic, dar şi un set de analize, pentru a vedea cu exactitate dacă au sau nu nevoie de un astfel de supliment alimentar.

Institutul Cantacuzino a anunţat că va pune în vânzare al doilea lot, peste două săptămâni.

Astăzi, o cutie pentru copii s-a vândut cu 30 de lei, iar o cutie pentru adulţi cu 80 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Coadă la Institutul Cantacuzino, pentru un supliment alimentar care ar ajuta la creşterea rezistenţei organismului în faţa infecţiilor