Antena Meniu Search
x

Coadă uriașă la Delfinariul din Constanța! Oamenii au aşteptat mai mult de o oră la intrare

Vremea rea şi puţinele distracţii de pe litoral i-au trimis pe turişti. la Delfinariu. Rar s-a mai văzut o aşa aglomeraţie la spectacolele celebrilor Ni Ni şi Chan Chan. Oamenii au aşteptat mai mult de o oră la intrare. Pentru că n-au încotro, spun ei. Terasele s-au închis, iar litoralul e deja pustiu.

Vezi și

Vremea rea şi puţinele distracţii de pe litoral i-au trimis pe turişti la Delfinariu. Rar s-a mai văzut o aşa aglomeraţie la spectacolele celebrilor Ni Ni şi Chan Chan. Oamenii au aşteptat mai mult de o oră la intrare. Pentru că n-au încotro, spun ei. Terasele s-au închis, iar litoralul e deja pustiu.

Copii, părinţi şi bunici s-au aşezat la coadă încă de dimineaţă. Au fost sute de metri de aşteptare.

Noroc cu Ni Ni şi Chan Chan, care şi-au făcut treaba ca la carte. Cei doi delfini şi-au revenit după scandalul în care trei activişti au sărit în bazinul lor şi au fost într-o formă de zile mari.

În timp ce toţi mai toţi turiştii de la mare păreau să fie la Delfinariu, de pe tersase s-au strâns scaunele, umbrelele, s-a dat cu mopul şi s-a tras linie. 

Cei care încă mai profită de ultimele zile de concediu, sunt atraşi cu reduceri.

"Cel putin pana in 10 septembrie, avem un grad de ocupare de cca 80-90% şi ne bazam pe conceptul nostru", spune un hotelier.

Adică 5 nopţi plus două gratis. Şi mâncarea e mai ieftină acum.

"Am facut inventarul deja, am scazut cu 15-20 la suta de la 1 septembrie toate produsele, bineinteles romanesti" anunţă Vasile Chirondojan, de la un restaurant cu autoservire din Mamaia.

Vârful de sezon a fost în minivacanţa de Sfânta Maria, când 220 de mii de turişti au petrecut pe litoralul nostru. Cei mai mulţi au ales sudul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Coadă uriașă la Delfinariul din Constanța! Oamenii au aşteptat mai mult de o oră la intrare