Antena Meniu Search
x

Cod portocaliu de fenomene extreme! Două persoane au fost LOVITE de fulger, în Vaslui. Un cioban a murit

Două persoane au fost lovite de fulger, în județul Vaslui, miercuri după-amiază, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Puieşti, fiind declarat decedat.

Două persoane au fost lovite de fulger, în județul Vaslui, miercuri după-amiază, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Puieşti, fiind declarat decedat.

O femeie de 64 de ani, din comuna Puşcaşi, este în stare gravă, după ce a fost lovită de fulger în timp ce se afla la cules de vie în timpul furtunii.

'Un echipaj medical de la Ambulanţa Vaslui s-a deplasat la Puşcaşi, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei care a fost lovită de fulger. Sunt aplicate manevre de resuscitare', a declarat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa. 

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată pentru judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău. Cantităţile de apă vor atinge şi depăşi 70 de litri pe metru pătrat. Restul ţării, cu excepţia judeţelor Constanţa şi Tulcea, vor fi sub cod galben de furtuni cu averse torenţiale, căderi de grindină şi descărcări electrice.

Potrivit meteorologilor, de miercuri, de la ora 11.00, până joi la ora 21.00, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, căderi de grindină şi descărcări electrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cod portocaliu de fenomene extreme! Două persoane au fost LOVITE de fulger, în Vaslui. Un cioban a murit