Antena Meniu Search
x

Scene dezolante la locul accidentului de pe DN2, lângă Urziceni, unde s-au ciocnit 6 mașini. Bilanțul indică un mort și 14 răniți

A fost alertă de cod roşu pe o şosea din Ialomiţa, lângă Urziceni. Scene de-a dreptul înfiorătoare, care vă pot afecta emoţional, s-au derulat după impact.

Vezi și

A fost cod roşu de intervenție pe DN2, în Ialomiţa, lângă Urziceni. Scene de-a dreptul înfiorătoare s-au derulat după impactul dintre şase maşini. Un om a murit pe loc. Alţi 14 pasageri s-au luptat pentru viaţă pe şoseaua udă.

Update 2: În total, 11 dintre cei 14 răniți în accidentul din Ialomița au fost transportați la spitale din București. Șase dintre ei sunt la Spitalul de Urgențe Floreasca - unul în stare gravă, adus cu elicopterul SMURD. Ceilalți cinci răniți au fost duși la spitalele Sf. Pantelimon și Colentina.

Ceilalți trei răniți se află la Spitalul din Urziceni.

Update 1: 6 persoane dintre răniții accidentului din Ialomița au fost transportate la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Un pacient e în stare gravă, ceilalți cinci sunt conștienți. Au leziuni toracice și suspiciuni de fracturi la membre, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Oprița, citat de Agerpres.

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului, au fost scene de groază la care au asistat zeci de oameni. Unii au strigat cu disperare după ajutor, alţii încearcau să salveze vieţi. Mai mulţi bărbaţi s-au luptat să scoată un şofer prins între fiarele maşinii. Cu o tobă smulsă, au vrut să spargă geamul.

Din metru în metru, pe şosea, sunt oameni răniţi. 15, în total. Unii, în stare critică. Pentru un bărbat, nu s-a mai putut face nimic. A murit în impactul devastator dintre şase maşini, printre care şi o dubă.

Viteza, spun martorii, ar fi condus spre moarte. Pe un carosabil umed, aproape de Urziceni, un şofer a pierdut controlul volanului şi a provocat nenorocirea.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele Floreasca şi Sfântul Pantelimon din Capitală, dar şi în unităţile medicale din Urziceni. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pe parcursul intervenţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scene dezolante la locul accidentului de pe DN2, lângă Urziceni, unde s-au ciocnit 6 mașini. Bilanțul indică un mort și 14 răniți