Antena Meniu Search
x

Codin Maticiuc sare la gâtul lui Pomohaci şi critică BOR: "Mă intreb dacă şi spatele îţi e tot bisericesc. Huoooooooo!"

Codin Maticiuc a postat azi, pe Facebook, un mesaj plin de ironie, dar şi extrem de critic la adresa preotului Cristian Pomohaci, după scandalul în care acesta este implicat.

Codin Maticiuc a postat azi, pe Facebook, un mesaj plin de ironie, dar şi extrem de critic la adresa preotului Cristian Pomohaci, după scandalul în care acesta este implicat.

"Da, poţi să te culci cu puștoaice de 15 ani. E legal, nu e corupere de minori. Trebuie doar acceptul lor, da' asta nu se pune că-ţi trebuie şi cu cele de 40 de ani, altfel e viol. 

Ok, so, 15, 16, 17 e legal dar NU şi când eşti preot, pomohaciule. Unde să mai pun că erau băieţi şi tu față bisericească?!? Mă intreb dacă şi spatele îţi e tot bisericesc. Preot, profesor de liceu șamd ai alte responsabilități. Mușcatul de perna cu tineri pe care i-ai corupt să-ți sufle-n ceafă nefiind una dintre ele.

De asemenea, întârzie o poziție mai fermă a BOR. Dovezile sunt destul de clare, cel putin cele video de exoricizare şi "deschis de carte". Pe mine mama mă ceartă şi acum cu deschisul de carti, dar în cu totul alt sens.

Revenind la pomohaciul nostru. Gay? Pentru mine esti Ok, dar NU ca preot, moșule. Rămâi cântăreț-călușar si poti sa ieși din dulap îmbrăcat ca Madonna cu sutien înțepător. Ma consider foarte tolerant dar nu si in ceea ce privește biserica si ai săi reprezentanți care trebuie sa ramână stâlpi ai moralității într-o societate delicios de decadentă.

Fix de asta avea nevoie Biserica Ortodoxă Română după "mişcările sublime de PR" de la Colectiv, clopotul poleit cu chip danielic şi mall-ul pe care-l construiesc de zor. Fix de un pomohaci d'asta mai era nevoie ca să alunge şi ultimii tineri din calea religiei.

În încheiere aş vrea s-o citez pe o clasica in viața, Floricica dansatoarea: "Să vă fie ruşine! Huoooooooo!!"", scrie Maticiuc pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Codin Maticiuc sare la gâtul lui Pomohaci şi critică BOR: "Mă intreb dacă şi spatele îţi e tot bisericesc. Huoooooooo!"