Antena Meniu Search
x

Cofetarii sar in ajutorul barbatilor, de 1 martie!

Martisorul este un dar din suflet, dar poate fi in acelasi timp si unul dulce. Cofetarii au prins gustul traditiilor de inceput de primavara si incearca sa atraga cat mai multi barbati spre vitrinele lor.

Vezi și

1 martie este o zi speciala si niste martisioare dulci sunt numai bune. Cu drag sa le privesti si cu pofta sa le mananci. Martisoarele din ciocolata create intr-o  cofetarie din Targu Jiu sunt adevarate opere de arta culinara.

Cofetarii au creat un martisor si pentru domni. Unul special si atragator: cochin. Vezi cum arata acest preparat in video!

Si la malul marii, cofetarii trudit zor in atelierele lor. Inimioare, flori de jeleu cu diverse arome, toate pe placul doamnelor si domnisoarelor. Daca nu v-ati hotarat inca ce martisor sa ii cumparati persoanei iubite, va oferim noi o solutie pefefecta: un martisor de ciocolata! Il tineti pana pe 8 martie si apoi il mancati.

Toti cofetarii si-au pus imaginatia si talentul la incercare. Nu oricine poate face astfel de figurine.

Martisoarele dulci au prins si in Banat. “Este foarte interesanta pentru ca asa ceva in oras eu nu am mai vazut. Am venit sa cumpar bomboane si am vazut martisoarele si m-am gandit ca mai bine un martisor de ciocolata decat unul pe care il porti sau nu”, sunt de parere clientele unei cofetarii, in timp ce un domn spera ca sotia sa va fi incantata de atentia dulce.

Cine nu apucat sa ofere un martisor dulce mai are timp pana pe 8 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cofetarii sar in ajutorul barbatilor, de 1 martie!