Antena Meniu Search
x

Colecţionari de motociclete vechi s-au adunat la Cluj

Nouă nu e întotdeauna mai bună. Când vine vorba de motociclete mulţi ar renunţa la cele cu sute de cai ca să poată urca pe una cu zeci de ani în spate. Colecţionari de toate vârstele s-au lăudat cu motoarele în care au investit tot timpul liber şi mare parte din bani.

Vezi și

 Dichisite şi atent supravegheate. Carpaţi, Mobra, Danubia, Manet, Simson sau BMW - zeci de bijuterii au fost aliniate sub privirile invidioase ale admiratorilor.

Domnul Ferenţ are un model vechi de peste 30 de ani, cumpărat din Statele Unite. Nu l-ar da pentru nimic în lume, deşi acum valorează aproape şase mii de euro.

Robert a adus la expoziţie un model de la mijlocul secolului trecut. Nici nu mai ştie cât a investit în el. Îl păstrează cu mare grija în garaj, deşi e înmatriculat şi poate circula cu el pe stradă.

Foarte multe priviri au atras şi motocicletele cu ataş. Două dintre ele sunt ale soţilor Antal -doi tineri pasionaţi, care investesc mare parte din bugetul lor în recondiţionarea motocicletelor.

Această expoziţia a fost prima de acest fel din Cluj Napoca, dar organizatorii speră să îi mai adune şi cu altă ocazie pe pasionaţi în acelaşi loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Colecţionari de motociclete vechi s-au adunat la Cluj