Antena Meniu Search
x

#Colectiv! Ioana, o olimpică la patru materii, se luptă pentru viață

Trebuie să credem în miracole. Sunt încă zeci de tineri care au nevoie de ele. Zeci de oameni arşi, care luptă pentru viaţă, în spitalele din România sau de peste hotare. Printre ei este şi Ioana.

Vezi și

 Trebuie să credem în miracole. Sunt încă zeci de tineri care au nevoie de ele. Zeci de oameni arşi, care luptă pentru viaţă, în spitalele din România sau de peste hotare. Printre ei este şi Ioana. Are doar 18 ani, este olimpică la patru materii şi se pregătea să devină arhitect. E în stare foarte gravă după incendiul din Colectiv, iar mama ei, chirurg, o veghează zi şi noapte. Astăzi, bunicul ne-a vorbit despre singura lui nepoată. Vrea să ne rugăm pentru viaţa ei.

Ioana se pregătea să devină arhitect. Avea la ea, chiar şi în noaptea tragediei, setul cu proiecte, pe care bunicul l-a recuperat astăzi, de la Poliţie.

În clubul Colectiv, Ioana a ajuns întâmplător. Nu ştia că va fi un concert rock.

Abia a doua zi, bunicul a aflat că Ioana a ajuns la Spitalul Sfântul Ioan, din Capitală, în stare critică. Nu poate fi transportată peste hotare.

Mama Ioanei este chirurg. Dar mâinile ei, care au salvat atâtea vieţi, nu pot decât să se împreuneze în rugăciune, pentru propria fiică.

De rugăciuni au încă nevoie 66 de tineri din iadul Colectiv, internaţi în spitalele din România. 14 dintre ei sunt încă în stare critică şi gravă. Lor li se adaugă alţi 27 de pacienţi pentru care luptă medici din Germania, Belgia, Israel şi nu numai. Printre ei este şi Andrei Găluţ. Solistul trupei Goodbye to Gravity se află într-un spital din Olanda. Nu ştie că i-a pierdut pe toţi cei patru colegi de formaţie, dar şi pe iubita lui. E singurul supravieţuitor de pe scenă, dar pericolul nu a trecut încă.

Un alt pacient se pregăteşte să zboare la un spital din străinătate, la cererea familiei. Ionuţ Liviu Popescu are 29 de ani, e ars pe mâini şi faţă, dar sunt şanse mari să-şi revină complet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » #Colectiv! Ioana, o olimpică la patru materii, se luptă pentru viață