Antena Meniu Search
x
LIVE

Peste cinci milioane de colete, livrate de curieri în perioada sărbătorilor de iarnă

Într-o forfotă continuă sunt în aceste ore, dinaintea Crăciunului, şi curierii. Au de livrat cinci milioane de colete. Ca la Black Friday. Se lucrează la foc automat în toată ţara. Maşinile fac mii de kilometri zilnic, iar românii stau cu sufletul la gură în aşteptarea darurilor pentru cei dragi.

De Redactia Observator la 23.12.2019, 22:00
Vezi și

Într-o forfotă continuă sunt în aceste ore, dinaintea Crăciunului, şi curierii. Au de livrat cinci milioane de colete. Ca la Black Friday. Se lucrează la foc automat în toată ţara. Maşinile fac mii de kilometri zilnic, iar românii stau cu sufletul la gură în aşteptarea darurilor pentru cei dragi. Iată cum lucrează ajutoarele Moşului. 

În depozitul acestei firme de livrări colete, curierii îşi iau în primire marfa. Aici vin pachete din întreaga ţară, care ar trebui să ajungă la destinatari în 24 de ore.

În aceste zile, volumul este dublu, chiar triplu faţă de restul anului. Iar românii comandă online orice, dacă găsesc un preţ bun.

La ora 10 dimineaţa, toate maşinile sunt pe drum. La nivelul întregii ţări, lucrează non-stop peste şase mii de curieri, 1.200 doar la această companie. Florin Tudor este unul dintre angajaţi.

Perioada sărbătorilor de iarnă este la fel de aglomerată ca cea de Black Friday. În 10 zile, curierii au de livrat peste cinci milioane de colete.

Potrivit unui studiu, aproape un sfert dintre români vor cheltui mai mult decât anul trecut pe cadourile de Crăciun. Iar bugetul mediu se încadrează între 200 şi 600 de lei.

Lucian Bălţaru, manager companie de curierat: Până în Crăciun predomină livrările de jucării şi electro IT, telefoane, ceasuri, televizoare. Mixul se schimbă până în Revelion când vor predomina articolele de fashion. Mulţi români se pregătesc de petrecerea de Revelion şi se înnoiesc de Anul Nou 

Românii încep să prindă încredere şi în plăţile online. La fel ca de Black Friday şi de Crăciun multe cumpărături sunt făcute în rate. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Peste cinci milioane de colete, livrate de curieri în perioada sărbătorilor de iarnă