Antena Meniu Search
x

"Colind" caritabil pe terenul de fotbal

Unii dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din România au jucat un meci caritabil, în Sala Sporturilor din Dej. Fotbaliştii s-au împărţit în două echipe, a căror căpitani au fost fundaşul Stelei, Paul Papp şi golgheterul echipei, Claudiu Keşeru

Vezi și

Unii dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din România au jucat un meci caritabil, în Sala Sporturilor din Dej. Fotbaliştii s-au împărţit în două echipe, a căror căpitani au fost fundaşul Stelei, Paul Papp şi golgheterul echipei, Claudiu Keşeru. 

"Prietenii lui Papp" şi "Prietenii lui Keşeru" au oferit un spectacol fotbalistic cum nu s-a mai văzut la Dej, iar la final, banii au fost donaţi către o fundaţie care ajută aproximativ 100 de copii din zona Dejului, pentru a preveni abandonul şcolar.

Meciul caritabil de la Dej a fost organizat la inţiativa internaţionalului Paul Papp, care a debutat în fotbal la echipa locală Unirea Dej. Aflat în trecut în aceeaşi situaţie, Papp a fost impresionat de numărul mare de copii sărmani pe care Fundaţia Someş îi ajută şi a decis să dea împreună cu prietenii săi din Liga 1 o mână de ajutor.

În cadrul evenimentului a fost scoasă la licitaţie şi o minge cu toate semnăturile jucătorilor prezenţi, care a fost vândută cu 800 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » "Colind" caritabil pe terenul de fotbal