Antena Meniu Search
x

Colindele au răsunat, aseară, în Gara din Arad!

Atât cele tradiţionale româneşti, cât şi melodii celebre din repertoriul internaţional, au fost interpretate de corul Filarmonicii din oraş.

Vezi și

Atât cele tradiţionale româneşti, cât şi melodii celebre din repertoriul internaţional, au fost interpretate de corul Filarmonicii din oraş. De departe, cei mai bucuroşi au fost călătorii. Concertul de colinde le-a mers la suflet!

Corul Filarmonicii din Arad repectă tradiţia în prag de sărbători. Iese la... colindat, iar aseară a poposit şi pe peronul gării din oraş.

Sub atenta îndrumare a dirijorului, vocea caldă a interpreţilor a răsunat până în sala de aşteptare a staţiei CFR. Este al treilea an de când corul susţine un concert de colinde în gară.

Robert Rădoiaş, dirijorul corului Filarmonicii din Arad: "Cu siguranţă nu va fi nici ultima dată, abia aşteptăm să revenim, publicul aţi văzut cum ne-a primit, cum ne-au aşteptat, aţi văzut reacţia lor în timp ce am cântat, i-am invitat să cânte împreună cu noi, a fost o seară chiar deosebită."

Cei mai suprinşi au fost călătorii. În aşteptarea trenurilor, timpul a devenit mai preţios după o asemenea surpriză.

Alexandru Samoilenco, organizatorul evenimentului: "Ne bucurăm că reuşim să facem o bucurie atât călătorilor care ne calcă pragul, cât şi arădenilor şi în mod special colegilor noştri. Sperăm în continuare să facem aceste acţiuni, nu numai de sărbătorile de Crăciun."

La final, copiii au primit dulciuri din partea angajaţilor CFR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Colindele au răsunat, aseară, în Gara din Arad!