Antena Meniu Search
x

Comercianţii şi patronii de terase s-au bucurat de caniculă

Canicula a trecut momentan. Şi cineva chiar s-a bucurat de ea. La bilanţ, comercianţii şi patronii de terase au ieşit în câştig.Doar vânzările la apă au crescut cu 70 la sută faţă de o perioadă obişnuită

Vezi și

Canicula a trecut momentan. Şi cineva chiar s-a bucurat de ea. La bilanţ, comercianţii şi patronii de terase au ieşit în câştig.Doar vânzările la apă au crescut cu 70 la sută faţă de o perioadă obişnuită. 

Vremea caniculară din ultima săptămână i-a bucurat pe comerciaţi. intra scris Doar la îngheţată consumul a crescut în ultimele zile cu 15-20%, faţă de săptămâna precedentă.

Şi berea a curs din belşug în zilele cu temperaturi de 37- 38 de grade celsius. Berările au fost pline, iar halbele s-au golit cât ai clipi. intra scris Vara consumul de bere creşte şi cu 50%.

Consumul de apă a înregistrat cea mai mare creştere. Românii au cumpărat cu peste 70% mai multă apă minerală decât de obicei.

Meteorologii anunţă vreme fumoasă pentru acest weekend. În Capitală se vor înregistra temperaturi între 28 şi 29 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Comercianţii şi patronii de terase s-au bucurat de caniculă