Antena Meniu Search
x

Competiția gurmanzilor: cel mai rapid la mâncat hamburgeri, în Piatra Neamţ

Concurs cu multe calorii într-un restaurant din Piatra Neamţ! Organizatorii s-au inspirat de la americani şi au dat startul unei competiţii inedite: cel mai rapid la mâncat hamburgeri.

de Redactia Observator

la 03.02.2020, 10:56

Vezi și

Concurs cu multe calorii într-un restaurant din Piatra Neamţ! Organizatorii s-au inspirat de la americani şi au dat startul unei competiţii inedite: cel mai rapid la mâncat hamburgeri.

Zeci de gurmanzi din oraş au venit să-şi testeze limitele. Să nu credeţi că a fost uşor. Cine nu s-a pregătit nu a reuşit să ajungă în cursa finală.

Doamnele s-au dat primele bătute. Cei mai rapizi mâncăcioşi s-au dovedit a fi, evident, bărbaţii.

Cu cronometrul pornit, susţinuţi de pe margine, concurenţii se apucă să înfulece hamburgerul din farfurie. Trebuie să-l dea gata într-un timp cât mai scurt. În competiţia caloriilor s-au înscris zeci de gurmanzi. Unii au venit doar pentru a-şi testa limitele stomacului, alţii însă au vrut cu orice preţ să câştige.

Organizatorii au fost luaţi prin surprindere de numărul mare de participanţi. Nici nu-i de mirare că în bucătăria restaurantului a fost forfotă. S-au pregătit hamburgeri pe bandă rulantă.

La start s-au aliniat şi câteva domnişoare. Ce-i drept, nu au reuşit să ajungă în finală, dar măcar s-au distrat.

Marele câştigător a dezvăluit şi reţeta succesului. S-a pregătit din timp. S-a inspirat din întrecerile de acest fel din Statele Unite. Aşa se face că a reuşit să mănânce un hamburger dublu într-un minut şi jumătate.

Şi a plecat acasă cu un premiu consistent în bani, iar toată viaţa va putea să ia masa la restaurant, cu o reducere de 50 la sută. Concursul ''Cel mai rapid mâncător de hamburgeri'' este la prima ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Competiția gurmanzilor: cel mai rapid la mâncat hamburgeri, în Piatra Neamţ