Antena Meniu Search
x

Complex comercial distrus de flăcări, în Constanţa

Patru ore a ars un en gros din Constanţa în această dimineaţă! Un incendiu care-ar fi pornit de la un scurt circuit a distrus aproape toate standurile cu marfă ale depozitului.

Vezi și

Până au intervenit cele 15 autospeciale, oamenii care aveau acolo magazine, dar şi angajaţi, n-au răbdat şi-au sărit să-şi salveze marfa, la câţiva metri de flăcările imense.

Până să ajungă militarii cu maşinile cu apă şi spumă, flăcările au înghiţit câteva magazine ale depozitului. Peste 2000 de metri pătraţi erau înconjuraţi de foc. Cauciucuri şi uleiuri auto ardeau puternic. Pe lângă asta, incendiul a cuprins şi mai multe maşini cu marfă, din apropiere.

La doi paşi de flăcările violente, câţiva angajaţi încercau să salveze marfa. O aruncau de la unul la altul, din grămada făcută în grabă, lângă depozit, când a pornit incendiul. O altă luptă se dădea la câţiva metri de ei.

Nu cred că este stand care să nu fi fost afectat de incendiu. Iată că încă sunt flăcări, iar pompierii luptă mai bine de două ore să le stingă. Misiunea lor este extrem de dificilă, au adus chiar şi o maşină cu scară pentru a ajunge în locuri greu accesibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Complex comercial distrus de flăcări, în Constanţa