Antena Meniu Search
x

Concert caritabil la Ateneul Român, de Ziua Regelui Mihai

A fost o seară plină de emoţie la Ateneul Român. Fundaţia Principesa Margareta a organizat concertul caritabil anual, devenit tradiţie, susţinut chiar de ziua de naştere a Regelui Mihai. Este primul an în care evenimentul are loc după moartea fostului suveran.

Vezi și

A fost o seară plină de emoţie la Ateneul Român. Fundaţia Principesa Margareta a organizat concertul caritabil anual, devenit tradiţie, susţinut chiar de ziua de naştere a Regelui Mihai. Este primul an în care evenimentul are loc după moartea fostului suveran. Spectacolul, susţinut de tineri muzicieni, a avut loc în prezenţa Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, care a fost însoţită de Principele Radu şi de Principesa Maria.

Imnul regal al României a răsunat, din nou, sub cupola Ateneului Român, pentru publicul ridicat în picioare şi pentru membrii familiei regale. De data asta, însă, în absenţa ultimului suveran al României.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numeroase personalităţi ale culturii româneşti, dar şi admiratori ai casei regale au fost prezenţi la spectacolul omagial.

Ajuns pe tron in septembrie 1940 in vremuri ce deveneau tot mai tulburi, Regele Mihai a avut alaturi de el mari personalitati culturale ale vremii

Concertul caritabil organizat de Fundatia Principesa Margareta are ca scop strângerea de fonduri pentru tinerele talente.

Este al 11-lea an în care este organizat spectacolul caritabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Concert caritabil la Ateneul Român, de Ziua Regelui Mihai