Antena Meniu Search
x

Concert pentru medicii şi pacienţii de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara

Emoţie şi lacrimi pe acorduri de chitară şi pian. Eroii din linia întâi, dar şi pacienţii de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara au primit, seara trecută, un medicament pentru suflet. Doi muzicieni din oraş au vrut să le dea o rază de speranţă celor care luptă zilnic în clinica unde sunt tratate toate cazurile de coronavirus din judeţ. Impresionaţi până la lacrimi, medicii, asistentele, dar şi pacienţii i-au răsplătit de la depărtare, cu aplauze.

de Redactia Observator

la 10.05.2020, 16:31

Vezi și
  • Concert pentru pacienții și personalul medical de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara
  • Clinica, specializată în tratamentul Covid-19

Lacrimi, zâmbet şi speranţă. Pacienţii trataţi de coronavirus la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara şi-au primit tratamentul pentru suflet, aseară, de la fereastra saloanelor de internare. Un recital, interpretat de doi muzicieni din oraş, care i-a luat prin surprindere, dar le-a oferit un moment de linişte în care au răsunat doar acordurile pianului şi ale chitarei.

În spatele măştilor, medicii şi asistentele cu greu şi-au putut ascunde lacrimile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost doza de optimism şi leacul pentru sufletele celor care, dincolo de lupta cu virusul, au nevoie de putere pentru a depăşi perioada greu încercată.

CRISTIAN TOMA, MUZICIAN - Au nevoie de ajutor şi m-am gândit că îi ajută muzica. Pe mine m-a ajutat muzica mult şi mă gândeam că poate să îi ajute să treacă peste.

Eroii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara au vindecat până acum peste 400 de pacienţi confirmaţi cu coronavirus. Şi sunt învingători. Au reuşit şi performanţa ca niciun medic să fie infectat. Recitalul care a adus atât de multă bucurie celor de aici a fost răsplătit la final. cu aplauze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Concert pentru medicii şi pacienţii de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara