Antena Meniu Search
x

Concurs cu biciclete în salină

300 de biciclişti au pedalat cu poftă la un concurs, în timp ce mulţi încă aşteaptă primăvara ca să umble pe două roţi.Întrecerea inedită a fost posibilă la Salina Slănic, pe un traseu subteran aflat la peste 200 de metri adâncime

Vezi și

300 de biciclişti au pedalat cu poftă la un concurs, în timp ce mulţi încă aşteaptă primăvara ca să umble pe două roţi. Întrecerea inedită a fost posibilă la Salina Slănic, pe un traseu subteran aflat la peste 200 de metri adâncime

Evenimentul ajuns la a doua ediţiea a adunat o mulţime de spectatori.

300 de biciclişti pedalează în adâncurile salinei de parcă s-ar afla pe creste. Soarele nu luminează traseul, dar aerul e curat şi temperatura nu scade sub 12 grade celsius.

La 208 metri adâncime nu sunt copaci şi nici bolovani. Bicicletele s-au confruntat doar cu diferenţe uriaşe de nivel, pe o distanţă de aproape 5 kilometri.

Evenimentul denumit ''Călătorie spre centrul pământului'' a ajuns la a doua ediţie. Indiferent dacă termină sau nu pe podium, bicicliştii sunt mândri că au fost prezenţi.

Toţi concurenţii s-au întors acasă satisfăcuţi, chiar dacă trebuie să aştepte primăvara ca să mai scoată bicicletele la plimbare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Concurs cu biciclete în salină