Antena Meniu Search
x

Concursuri hazlii printre zimbri! Parcul Natural Vânători din Neamţ a fost luat cu asalt de zeci de copii dornici de distracţie

Parcul Natural Vânători din Neamţ a fost luat cu asalt de zeci de copii dornici de distracţie dar şi să admire cele 53 de exemplare îngrijite în rezervaţie.

Vezi și

Parcul Natural Vânători din Neamţ a fost luat cu asalt de zeci de copii dornici de distracţie dar şi să admire cele 53 de exemplare îngrijite în rezervaţie. Prichindeii s-au întrecut în tot felul de probe, însă cea mai palpitantă a fost cea cu dovlecii, pe care i-au sculptat în fel şi chip pentru locul întâi!

Curioşi să vadă "vedetele" parcului naţional, zeci de copii, elevi la mai multe şcoli din Neamţ, şi-au dat întâlnire în mijlocul rezervaţiei, după cursuri. 

Copiii s-au întrecut în probe care mai de care mai palpitante, puse la cale, special pentru ei, de reprezentanţii rezervaţiei. Şapte echipe a câte 12 elevi s-au aliniat la start.

Sebastian Cătănoiu, directorul Parcului Natural Vânători Neamţ: "Este şi multă mişcare în aer liber, sunt şi probe de dexteritate. Este oarecum pentru noi închiderea sezonului, venim cu această noapte a zimbrilor. Ediţia de anul acesta se numeşte Noaptea Zimbrişorilor, pentru că toţi sunt copii din clasele I-IV."

Cei care le-au făcut galerie puştilor au fost, bineînţeles chiar dascălii lor.

Mihaela Andrişoaia, învăţătoare: "Este o adevărată competiţie, copii văd că se simt foarte bine, sunt bucuroşi că au reuşit să ajungă aici, încercăm să câştigăm, cu toate că suntem de toate vârstele, avem copii din clasa întâi, a doua, a treia, sunt micuţi, dar curajoşi."

Proba care i-a provocat cel mai tare pe elevi a fost cea în care şi-au dovedit dexteritatea la mânuitul dovlecilor.

Gabriela Atomei, învăţătoare: "Am încercat printr-o tragere la sorţi, cine s-a nimerit, acela a venit. Nu contează cât vom câştiga, dacă vom câştiga sau nu, contează că am venit, am participat şi înainte de toate."

Câştigătorii concursului au fost elevii de la Şcoala din Drăgăneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Concursuri hazlii printre zimbri! Parcul Natural Vânători din Neamţ a fost luat cu asalt de zeci de copii dornici de distracţie