Antena Meniu Search
x

Condiții revoltătoare într-o secție de pediatrie din Câmpulung

Căzi şi paturi vechi, un duş făcut din bucăţi şi podele acoperite doar cu ciment. E doar o parte din ce arată imaginile şocante cu secţia de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung, publicate recent.

de Redactia Observator

la 06.10.2020, 11:41

Vezi și
  • Spitalul nu are conducere la acest moment.
  • Managerul a stat mai mult în concedii.

Secţia e folosită în prezent pentru suspecţii de COVID, deşi nu are permanent apă caldă. Iar toaletele sunt pe holuri, la comun.

Imaginile au fost publicate de către unul din foştii manageri ai spitalului. Aflat la conducere în perioada stării de urgenţă, medicul stomatolog Andrei Aron a avut un mandat scurt şi spune că atunci nu a ajuns să vadă seţia de pediatrie.

Dr. Andrei Anton, medic stomatolog: Vreau să conving cât mai multă lume că trebuie făcut ceva în direcţia asta. Spitalul nici acum nu are apă caldă încontinuu, are doar un anumit program de apă caldă.

Spitalul nu are conducere la acest moment. Managerul numit după ce a trecut starea de urgenţă a stat mai mult în concedii, iar apoi a cerut pensionarea.

Dr. Andrei Anton, medic stomatolog: Nu putem vorbi de o curăţire a secţiei sau de o vopsire a secţiei. Trebuie, într-adevăr, reabilitată complet. Am pornit deja un mic proiect legat de această reabilitare.

Autorităţile au cerut redeschiderea spitalului municipal şi pentru pacienţii non-COVID. Cel mai apropiat spital pediatric este cel din Piteşti, aflat la 55 de kilometri distanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Condiții revoltătoare într-o secție de pediatrie din Câmpulung