Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Conducatorii auto continua sa se urce bauti la volan

Gheorghe, Ionel, Marius si iar Gheorghe! Sa nu credeti ca sunt numele componentilor celei mai noi trupe de baieti din Romania. Atunci de ce va vorbesc despre acesti ilustri necunoscuti? Pentru ca ii uneste o pasiune comuna: alcoolul

Vezi și

Sa incepem cu Marius, taximetrist de profesie, care a plecat in traseu, in cautare de clienti, desi bause bine. Ce mai conta ca abia isi mai tinea ochii deschisi si ca se clatina pe picioare? Dorinta de a castiga niste bani in plus a fost prea puternica. Doar ca politistii i-au dat planurile peste cap: Cand a ajuns la IML, taximetristul era atat de beat, incat abia a reusit sa-si scrie declaratia.

Tot la IML a ajuns si Gheorghe. Politistii l-au oprit la un control de rutina si l-au pus sa sufle in alcooltest: 1,18 alcool pur in aerul expirat. Sa fie prima oara cand bea la volan? O data la cativa ani. Pentru ca - in 2004 - politistii l-au facut pieton tot din cauza ca l-au prins beat la volan, iar in 2012 i-au facut dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice.

Gheorghe si Ionel reprezinta un caz special. Sunt prieteni, muncesc in acelasi loc, iar acum au devenit si au devenit si colegi de banca la IML. Initial, la volan era Ionel. Politistii l-au tras pe dreapta si au fost la un pas de lesin cand au constatat ca au in fata un sofer care conduce cu sticla de bere la indemana.. L-au facut pachet, l-au urcat in masina lor, cu gand sa-l duca la IML. Atunci au avut un al doilea soc. Gheorghe - la fel de beat ca si Ionel - a urcat in locul acestuia la volan, cu gand sa-i duca prietenelui sau masina acasa. Unde credeti ca a ajuns? Alaturi de Ionel, pe bancheta din spate a masinii de politie.

Concluzia trasa de Gheorghe dupa ce-a facut o noapte alba alaturi de oamenii legii este pur si simplu fabuloasa: “Am consumat niste bauturi alcoolice, dar imi place foarte bine ca isi face politia datoria. Politia Rutiera e foarte buna si imi place foarte mult. Sa-i opreasca pe toti care consuma”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Conducatorii auto continua sa se urce bauti la volan