Antena Meniu Search
x

Conduce masina fara sa respecte nicio o regula de circulatie!

Inainte cu tupeu! Este singura regula de circulatie de care pare sa fi tinut cont un tanar din Sibiu, care abia si-a luat carnetul de conducere. Dupa o cursa nebuna prin oras, pe interzis, a dovedit cat de periculos poate fi la volan.

Vezi și

Autoturismul porneste de pe loc cu scrasnet de roti mai ceva ca la Formula 1. Si in prima curba, mai are putin sa se rastoarne. Ceilalti doi pasageri nu par speriati. Ba chiar se amuza copios. Unul dintre ei chiar il filmeaza pe soferul care nu pare sa tina cont de nicio regula de circulatie.

Printre strazile inguste, baiatul apasa si mai tare pedala de acceleratie. Ignora trecerile de pietoni. Atent mai mult la muzica, tanarul uita sa mai puna frana. La un moment dat, se aude o lovitura puternica. Dar nimeni nu se sinchiseste sa vada ce e.

Soferul se numeste Cristi Pahomi, are 18 ani si este inca elev. Tanarul si-a pus singur imaginile cu isprava la volan pe site-ul de socializare, ca sa se laude. Desi stiu cine e, culmea, politistii nu au cum sa-l traga la raspundere pentru ca aparatul cu care a fost inregistrat nu este omologat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Conduce masina fara sa respecte nicio o regula de circulatie!