Antena Meniu Search
x

CONFLICT deschis între Băsescu şi CTP. Cei doi s-au jignit ca la uşa cortului pe Facebook: "Un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat şi de ifose" / "Un manipulator murdar, care emană duhoare de dihor"

Un schimb dur de replici a avut loc, sâmbătă, pe Facebook, între fostul preşedinte Traian Băsescu şi Cristian Tudor Popescu.

Un schimb dur de replici a avut loc, sâmbătă, pe Facebook, între fostul preşedinte Traian Băsescu şi Cristian Tudor Popescu.

Traian Băsescu l-a numit pe jurnalist "un ţârcovnic piţigăiat", plin de rahat (el o spune despre el) şi de ifose, în timp ce Cristian Tudor Popescu l-a făcut pe Băsescu "manipulator murdar", vorbitor de "băsic ingliş", care "emană duhoare de dihor securisto-comunist".

Conform lui Popescu, atacul lui Traian Băsescu a fost provocat de afirmaţiile sale cu privire la vizita preşedintelui Iohannis la Washington, "primul preşedinte al României care vorbeşte o engleză civilizată şi nu miroase a comunisto-securist".

"Îngrozitor! Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune despre el) şi de ifose, de teapa lui CTP. A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană", a scris Traian Băsescu, într-o postare ulterioară, el exprimându-şi speranţa că "CTP-ul nu va comenta şi meciul de fotbal Polonia - România, chiar dacă se pricepe la toate".

Mai mult, în răspunsul la comentariul unui utlizator care îl întreba dacă nu cumva i-a spart cineva contul, sugerând că limbajul este prea dur, şi-a explicat atitudinea: "Nu mi-a spart nimeni contul, dar acest CTP (care la mineriadă îi înfiera pe intelectualii ce nu erau de acord cu minerii şi care prin 2005 mă lingea), mai acum câteva săptămâni a scris că se "simte mânjit cu rahat" de mandatele mele. Eu nu cred că are dreptate, dar dacă se simte cum a spus, am zis să-l ajut".

Cristian Tudor Popescu i-a răspuns într-un Post Scriptum la postarea în care o elogia pe Simona Halep, criticându-i dur pe cei care s-au grăbit să o insulte după ce a fost învinsă la Roland Garros.

"Eram conştient, când am acceptat invitaţia de a comenta în direct finala, că, dacă Simona pierde, lăturile mă vor lovi şi pe mine. Pe lângă cretinetzi şi netandertali, arătându-se, în premieră absolută, interesat de tenis, fostul preşedinte Băsescu îmi aruncă un şir de injurii bazate pe niciun argument, în legătură cu calitatea mea de comentator de tenis. Face o mică pauză şi apoi mai scrie pe Facebook: „Sper că CTP-ul va comenta şi meciul de fotbal Polonia-România, dacă se pricepe la toate”. Dl Băsescu, aşa cum a procedat când mă acuza, fără să clipească, cum că aş fi lucrat la Scânteia, fără a se interesa în legătură cu faptul că n-am lucrat nicio zi, în niciun ziar, înainte de `89, nu are minima decenţă să se informeze că subsemnatul refuz să comentez fotbal de mulţi ani de zile, de când am propus desfiinţarea echipei naţionale. Pe manipulatorul murdar îl preocupă doar să arunce asupra mea şi previzibila înfrângere a băieţilor care dau cu piciorul în minge cu tricolorul pe ei", îşi începe jurnalistul postarea, adăugând: "Are treabă cu sportul T. Băsescu, cât am eu cu mitropolia".

În ceea ce priveşte tenisul şi comentariul de tenis,  Cristian Tudor Popescu afirmă ironic că este dispus să accepte că Băsescu este un fin specialist, iar el un ignorant.

"Asta însă nu schimbă cu o iotă ce-am spus joi seara la Digi24 şi a declanşat, de fapt, flegmele de ultimă oră aruncate de distinsul: că preşedintele Iohannis a fost, la Washington, primul preşedinte al României care vorbeşte o engleză civilizată şi nu miroase a comunisto-securist. Ceea ce subîntinde faptul că dl Băsescu vorbeşte englezeşte melteneşte, în băsic ingliş, emană o duhoare de dihor securisto-comunist şi s-a afirmat ca tată şi protector al hoţilor, mai ales al hoaţelor cu tupeu cât cuprinde", avertizează jurnalistul, subliniins că "asta va consemna istoria într-o notă de subsol, despre dl Băsescu", oricâte insulte va continua să-i adreseze.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » CONFLICT deschis între Băsescu şi CTP. Cei doi s-au jignit ca la uşa cortului pe Facebook: "Un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat şi de ifose" / "Un manipulator murdar, care emană duhoare de dihor"