Antena Meniu Search
x

Incredibil! Confruntare fatală între găști

Au venit, au văzut şi au ucis cu sânge rece! O gaşcă de tineri din Medgidia a avut aseară o singură misiune: să-şi ucidă rivalii prin orice mijloace

Vezi și

Fără scenariu, fără regizor, fără milă. Un singur lucru era ştiut aseară - cineva trebuia să moară. Trei fraţi constănţeni din Mihail Kogălniceanu veniseră să petreacă într-un loc în care se simt ca acasă - clubul de noapte din Cuza Vodă. Habar n-aveau că afară li se pregăteşte ceva.

Un motiv banal care a inspirat o răzbunare sălbatică. Agresorii, o gaşcă din Medgidia, i-au aşteptat pe cei trei fraţi în faţa discotecii. Cel mai mare dintre ei a fost pus în gardă.

Fraţii au fost înconjuraţi imediat cum au ieşit din club. Au reuşit să scape de ploaia de pumni şi au fugit în toate direcţiile. Pentru unul dintre ei, fuga nu a fost sănătoasă.

Agresorii l-au prins între maşină şi gard ca într-o menghină. După ce a căzut, l-au tocat sub roţi.

Precum un asasin din lumea mafiei, unul dintre agresori şi-a tăiat victima pe faţă. În acelaşi timp, alţi membri ai găştii criminale încercau să prindă altă victimă. Tot cu maşina.

A doua victimă le-a scăpat. Tânărul a ajuns la spital aproape inconştient şi a ţinut morţiş să se externeze cât mai repede. Nu ştia că fratele său e mort.

Opt suspecţi au fost reţinuţi pentru crima sălbatică de azi-noapte. Printre ei şi două fete - posibil, motivele răzbunării sângeroase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Incredibil! Confruntare fatală între găști