Antena Meniu Search
x

Constanța: Protest în fața Prefecturii; se cere demisia guvernanților

Aproximativ o sută de constănțeni s-au strâns, marți seară, în jurul orei 22,00, în fața sediului Prefecturii, unde și-au exprimat solidaritatea cu familiile îndurerate în urma tragediei de la clubul ''Colectiv'', dar și pentru a cere demisia guvernanților, transmite Agerpres. Aceștia au pornit apoi într-un marș, care s-a desfășurat în zona centrală a orașului. Protestatarii s-au mobilizat prin intermediul rețelelor de socializare, constănțenii fiind îndemnați să se solidarizeze cu protestele de la București

Aproximativ o sută de constănțeni s-au strâns, marți seară, în jurul orei 22,00, în fața sediului Prefecturii, unde și-au exprimat solidaritatea cu familiile îndurerate în urma tragediei de la clubul ''Colectiv'', dar și pentru a cere demisia guvernanților.

Aceștia au pornit apoi într-un marș, care s-a desfășurat în zona centrală a orașului. Protestatarii s-au mobilizat prin intermediul rețelelor de socializare, constănțenii fiind îndemnați să se solidarizeze cu protestele de la București și să iasă în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile. Pe rețelele de socializare se vorbește și despre organizarea unor marșuri de amploare care să se desfășoare în toate orașele țării, vineri, începând cu ora 20.00.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Constanța: Protest în fața Prefecturii; se cere demisia guvernanților