Antena Meniu Search
x

O şicană în trafic a degenerat într-o bătaie violentă

O şicană în trafic a degenerat într-o bătaie generală, într-un bar din judeţul Constanţa. Mai mulţi tineri au intrat cu bâte şi cuţite în local, în căutarea unui bărbat care, spun ei, le-ar fi stropit maşina în trafic.

Vezi și

Chiar dacă presupusul făptaş nu se afla în acel bar, bărbaţii au început să arunce lovituri în stânga şi în dreapta. Patru oameni au ajuns la spital, în urma altercaţiei.

Indivizii au început să lovească, fără să se uite pe cine nimeresc. Speriaţi, angajaţii s-au retras în spatele tejghelei şi au chemat cât au putut de repede agenţii de la firma de pază.

Până au ajuns agenţii, însă, bătăuşii s-au făcut nevăzuţi. Au lăsat în urmă mai multe victime care au avut nevoie urgent de ajutorul medicilor.

Conflictul ar fi pornit, mai întâi, în trafic, când cele două părţi s ar fi şicanat şi încăierat. S-au calmat repede lucrurile, însă ceva mai târziu scandalul a reizbucnit în bar. Totul a degenerat şi a început o bătaie generală.

Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi şi spun că e doar o chestiune de timp până când indivizii vor răspunde pentru fapta lor.

"Avem un cerc de suspecţi, se pare că a pornit de la o şicanare în trafic. Cei care erau în bar nu i cunoşteau pe suspecţi. Au fost loviţi pur şi simplu fără motiv. Nu au fost folosite arme albe. Au fost folosite obiecte din lemn, picioare de scaun, un baston din lemn, cu care au fost lovite persoanele din localitatea murfatlar, din bar", a spus Adrian Rapotan, adjunct IPJ Constanţa. 

Poliţiştii speră că imaginile de pe camerele de supraveghere ale sălii de pariuri care funcţionează în incinta barului să-i ajute. Agresorii s-ar putea alege, în definitiv, doar cu o amendă.

Conform noului cod penal, dacă victimele nu vor avea nevoie de prea multe zile de îngrijiri medicale, ei ar urma să fie acuzaţi doar de tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O şicană în trafic a degenerat într-o bătaie violentă