Un constructor din Sebeş a ajuns la Chefi la cuţite şi acum vrea să îşi deschidă propriul restaurant
Un constructor din Sebeş a învăţat să gătească mai întâi de nevoie, apoi numai de plăcere! Când s-a căsătorit, nici soţia lui nu ştia să gătească, şi pentru că stătea toată ziua pe şantier, bărbatul a început să îşi facă singur de mâncare.
Un constructor din Sebeş a învăţat să gătească mai întâi de nevoie, apoi numai de plăcere! Când s-a căsătorit, nici soţia lui nu ştia să gătească, şi pentru că stătea toată ziua pe şantier, bărbatul a început să îşi facă singur de mâncare.
După 10 ore pe şantier, Marius abia aşteptă să ajungă acasă şi să-şi pună şorţul de bucătărie. Este metoda lui de a se relaxa după o zi grea. Face de toate, inclusiv prăjituri. De data asta însă, găteşte ceva... serios. Spală un morcov, taie un măr, o gutuie, o ceapă, apoi le pune pe toate într-un peşte.
Ca să prindă sarea pe peşte, Marius aruncă nişte vin roşu peste el, după care îl presară şi cu mirodenii şi ulei de măsline. Marius a ajuns să gătească mai mult decât soţia sa. El este chef în casă, mai ales de Crăciun şi Paşte.
Până la sfârşitul anului, Marius vrea să îşi deschidă, în Sebeş, un local cu meniu românesc. Marius a participat şi la show-ul culinar, "Chefi la cuţite".
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰