Antena Meniu Search
x

Un oftalmolog din Capitala face consultatii doar pe bonuri de ordine si ignora urgentele

La fel cum se practica pe vremuri la cozile saraciei, un medic oftalmolog de la Spitalul Marie Curie din Capitala primeste doar 20 de pacienti de zi. In ordinea bonurilor.

Vezi și

Daca peste rand vine o urgenta, doctorul o ignora. 20 de consultatii pe zi ii deconteaza casa, atat primeste. Oamenii se inghesuie sa prinda biletelul norocos. Cei care n-apuca se multumesc cu rugaciuni pentru vindecare.

Numai cu un bon de ordine poti ajunge sa dai ochii cu medicul oftalmolog, iar oamenii stau la coada pentru o bucatica de hartie mai ceva ca pentru medicamente.

Inca de la primele ore ale diminetii, pacientii se aseaza la rand in fata cabinetului de oftalmologie de la policlinica Spitalului Marie Curie.

Cu copiii de gat si inarmati cu multa rabdare, pacientii asteapta sa intre pe lista de consultatii a doctorului. De cele mai multe ori nu reusesc.

“20 de bonuri se dau zilnic. Avem un numar limitat de consultatii. Noi nu consultam tot pentru ca sunt 100 de personae”, spune asistenta oftalmologului.

Daca ii ramane timp ar putea consulta si persoane care nu au prins un bon de ordine, dar, este mult mai comod ca in timpul ramas de la cabinet sa isi faca si treaba din spital.

Situatia este neschimbata de ani de zile, dar nimeni nu indrazneste sa comenteze. Conducerea a refuzat sa comenteze situatia, mai ales ca a ramas singurul oftalmolog din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un oftalmolog din Capitala face consultatii doar pe bonuri de ordine si ignora urgentele