Antena Meniu Search
x

Contrabandist împușcat de polițiștii de frontieră

Agenţii erau în urmărirea unei reţele de contrabandişti, iar cel rănit se pare că era în maşina care trebuia să distragă atenţia vameşilor. Şi chiar asta a făcut, cu riscul să fie ucis

Vezi și

Agenţii erau în urmărirea unei reţele de contrabandişti, iar cel rănit se pare că era în maşina care trebuia să distragă atenţia vameşilor. Şi chiar asta a făcut, cu riscul să fie ucis

Două din cele nouă gloanţe trase de poliţişti au nimerit maşina de teren. Ambele au străpuns şi trupul şoferului. La volan, un bărbat de 32 de ani voia cu disperare să scape de agenţi. Maşina venea dinspre Ucraina, ca antemergător. În zona Bilca trebuia să ferească de poliţişti o altă maşină, tot de teren, cel mai probabil plină cu ţigări de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră au efectuat semnale regulamentare de oprire, însă aceştia au trecut în viteză pe lângă ei.

Mai exact, fără ezitare a accelerat şi a încercat să lovească maşina poliţiştilor. Totul pentru a elibera calea celei de-a doua maşini. A fost momentul când oamenii legii au pornit în urmărire. Au urmat cinci focuri de armă trase vertical, apoi alte patru înspre pneurile maşinii.

După aproximativ un kilometru, autoturismul din faţă a oprit transversal, astfel încât să blocheze deplasarea autospecialei. Abia atunci au văzut poliţiştii că şoferul fusese rănit.

Deşi împuşcat, minute în şir, bărbatul a continuat cursa nebună până când cealaltă maşină s-a făcut nevăzută.

Maşina folosită în activitatea de contrabandă este înmatriculată în Marea Britanie.

Poliţiştii caută acum cea de-a doua maşină, dar şi ţigările de contrabandă. Bărbatul împuşcat este în stare stabilă, sub pază, la secţia de terapie intensivă a spitalului din Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Contrabandist împușcat de polițiștii de frontieră