Antena Meniu Search
x

Contrabandiști de icre negre, cu marfă de 50.000 de euro pusă în borcane, prinși când făceau tranzacția

Trei contrabandiști de icre negre de sturion, cu o valoare de piață de 50.000 de euro, au fost prinși de polițiștii de la Serviciul de Poliție Delta Dunării în timp ce încercau să vânda marfa altor trei bărbați.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.08.2020, 15:23

Contrabandiști de icre negre, cu marfă de 50.000 de euro pusă în borcane, prinși când făceau tranzacția
Bărbații sunt acum cercetați pentru deținere și transport fără documente a peștelui - Poliția Română
  • Contrabandiștii, prinși cu icrele în borcane
  • Marfa de zeci de mii de euro a fost confiscată

Cei trei bărbați din Mehedinți, cu vârste cuprinse între 41 și 46 de ani, urmau să ofere spre vânzare icrele de sturion (caviar) altor trei indivizi, cu vârste între 51 și 55 de ani. Întâlnirea a avut loc în județul Argeș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În comunicatul Poliției Române se precizează că, dacă icrele negre ar fi ajuns pe piață, ar fi avut o valoare de aproximativ 50.000 de euro.

"Polițiștii au desfășurat acțiunea de prindere în flagrant delict a celor 6 persoane în județul Argeș și au indisponibilizat 23.6 de kilograme de icre negre (caviar) transportate în 40 de recipiente din sticlă. Subprodusele din sturion au o valoare de piață de aproximativ 50.000 de euro", au transmis reprezentanții Poliției.

Produsele au fost ridicate în vederea expertizării, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Contrabandiști de icre negre, cu marfă de 50.000 de euro pusă în borcane, prinși când făceau tranzacția