Antena Meniu Search
x

Contradictiile anchetei de la Liceul Dimitrie Bolintineanu

Bataia cu fortele de ordine nu a fost un "incident". Perchezitiile corporale ale elevilor, nu au existat. Iar mandate de aducere au fost simple citatii. Cat despre autocare, venisera pentru a-i ajuta pe parinti si elevi.

Vezi și

Asta s-ar fi intamplat la liceul Bolintineanu, spun Politia si Parchetul. Viziuni diferite.

Ce s-a intamplat la Bolintineanu, i-a socat si speriat pe elevi si parinti. Nu doar ei pareau nepregatiti pentru asa ceva.

“Punem, in acest moment, in executare mandate de aducere emise de instanta de judecata, spunea Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

“Nu am emis 200 de mandate de aducere. Nu ii asteptam pe acesti elevi la Tribunal”, a declarat Laura Andrei, purtatorul de cuvat al Tribunalului Bucuresti.

Operatiunea "autocarul" si "ridicarea elevilor, direct dupa BAC". O actiune derulata de Politia Capitalei si Parchet. Doua institutii, doua pozitii diferite.

“Astazi, s-au emis procese verbale de citare. Nu s-a urmarit punerea in executare a unor mandate de aducere”, declara procurorul Bogdan Staicu.

Si totusi, mandatele ar fi fost scrise de procuror. Procurorii au gasit o explicatie si pentru autocare.

“Autocarele au fost aduse acolo doar pentru a usura deplasarea celor care doreau sa fie audiati in cursul zilei de astazi. Nu am vrut sa-i supunem la costuri suplimentare”, a precizat procurorul Bogdan Staicu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Contradictiile anchetei de la Liceul Dimitrie Bolintineanu