Antena Meniu Search
x

Controlorii de trafic de la Romatsa intră în grevă, de marţi! Va fi haos pe aeroporturi. Salariul mediu brut la ROMATSA e 21.000 de lei

Va fi haos mâine în aeroporturile din România. Controlorii de trafic de la Romatsa intră, începând cu ora nouă, în grevă. Negocierile dintre ministrul Transporturilor şi reprezentanţii angajaţilor au eşuat. Va fi asigurată doar o treime din activitate, iar avioanele aflate în zbor au prioritate. Asta înseamnă că s-ar putea ca cele aflate la sol să nu mai decoleze. Vă reamintim, salariul mediu brut la ROMATSA este de peste 21.000 de lei lunar.

Vezi și

Va fi haos mâine în aeroporturile din România. Controlorii de trafic de la Romatsa intră, începând cu ora nouă, în grevă. Negocierile dintre ministrul Transporturilor şi reprezentanţii angajaţilor au eşuat.

Va fi asigurată doar o treime din activitate, iar avioanele aflate în zbor au prioritate. Asta înseamnă că s-ar putea ca cele aflate la sol să nu mai decoleze.

Vă reamintim, salariul mediu brut la ROMATSA este de peste 21.000 de lei lunar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Controlorii de trafic de la Romatsa intră în grevă, de marţi! Va fi haos pe aeroporturi. Salariul mediu brut la ROMATSA e 21.000 de lei