Antena Meniu Search
x

Video Controlorii s-au năpustit cu pumni şi picioare asupra unui călător fără bilet, în Timişoara. Vina, aruncată dintr-o parte în alta: "A sărit cu cuţitul la noi!"

Scenă foarte violentă într-o staţie de autobuz din Timişoara. Un bărbat a fost bătut de un controlor pentru că circula fără bilet, iar o femeie care filma întreaga scenă a fost bruscată la rândul ei. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva luni, dar imaginile au fost făcute publice abia acum.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.09.2021, 19:50

Vezi și

"Sună poliţia!" / "Lasă, lasă, lasă-mă în pace!" / "Uite, are un cuţit!" / "Sună la poliţie. Hai, sună la poliţie!" Bărbatul prins fără bilet este trântit la pământ şi bătut cu pumnii şi picioarele. O femeie care îl însoţeşte filmează întraga scenă. Unul dintre controlori o observă şi se repede spre ea. Controlorii susţin că bărbatul i-ar fi atacat cu un cuţit. Femeia îi contrazice şi susţine că cel care a scos cuţitul şi l-a aruncat pe asfalt ar fi chiar unul dintre agresori. "Uitaţi-l! A sărit cu cuţitul la noi în staţie. A aruncat cuţitul să mintă. Staţi aici, vă rog din suflet, că vine poliţia. Staţi aici să spuneţi ce aţi văzut."

Incidentul s-a petrecut în plină zi. Nimeni nu a sărit în ajutor

Incidentul s-a petrecut în plină zi. Este o staţie situată pe un bulevard aglomerat din Timişoara şi mai mereu plină de lume. Dar chiar şi aşa, nimeni nu a intervenit, deşi femeia care filma striga fără oprire ca cineva să sune la 112. Întâmplarea a avut loc în luna mai, dar imaginile au fost făcute publice abia acum. Imediat după atac, victima a făcut plângeri. Poliţia încă anchetează cazul. "În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în care se fac cercetări sub coordonarea procurorilor de caz în vederea luării măsurilor legale care se impun", spune Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Unul din agresori nu era la prima abatere

Reprezentaţii Societăţii de Transport Public Timişoara recunosc că unul dintre angajaţi nu era la prima abatere. "Societatea de Transport Public Timişoara nu tolerează un astfel de comportament, chiar dacă unii călători nu au bilet sau abonament. Au mai fost unele probleme legate de comportamentul lor, ceea ce a şi dus la desfacerea contractului de muncă pentru unul dintre ei", a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt STPT Timişoara. Celălalt controlor se află în concendiu medical şi urmează să fie trimis din nou la comisia de cercetare. Până atunci, a fost mutat pe un alt post.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Controlorii s-au năpustit cu pumni şi picioare asupra unui călător fără bilet, în Timişoara. Vina, aruncată dintr-o parte în alta: "A sărit cu cuţitul la noi!"