Antena Meniu Search
x

Convoi salvator, blocat în zăpadă

Situaţia e la fel de gravă şi în judeţul Brăila! Ambulanţele nu mai răzbesc printre nămeţi, iar oamenii aşteaptă cu zecile de ore salvarea. Numai că salvatorii au nevoie, la rândul lor, de ajutor.

Vezi și

Un convoi format din două ambulanţe şi patru utilaje de deszăpezire a rămas blocat în zăpadă, fără combustibil, când mergeau către un bolnav cardiac şi o gravidă.

Două ambulanţe încearcă să-şi croiască drum prin marea de alb, pe viscol şi pe ceaţă. Au în faţă mai multe utilaje de deszăpezire, însă nici acestea nu reuşesc să spargă nămeţii. Rămân fără combustibil şi cer ajutor prin staţie.

După câteva ore bune de luptă cu troienele, echipajele de intervenţie au ajuns la destinaţie. Un bătrân cu probleme cardiace şi o gravidă au aşteptat să fie salvaţi.

Localnicii din Movila Miresii s-au resemnat. Bătrâni şi singuri, unii aproape că se lasă învinşi de natură.

Cei mai tineri îşi iau inima în dinţi şi încearcă să răzbească prin omăt.

Cei doi pacienţi au ajuns, după lăsarea întunericului, la Spitalul Judeţean din Brăila. În drumul lor, medicii au mai urcat în ambulanţe încă patru femei gravide. Chiar dacă nu se simţeau rău, viitoarele mămici au vrut să fie în siguranţă, sub supravegherea medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Convoi salvator, blocat în zăpadă