Antena Meniu Search
x

Zeci de copii au participat la un concurs de pescuit sportiv la Oradea, pe malul Crişului Repede

Câştigătorul este un băieţel de 4 ani şi jumătate care a reuşit să prindă peste 80 de peşti, în doar două ore. Chiar dacă nu este o pasiune foarte ieftină, părinţii i-au susţinut pe cei mici, pentru că preferă să-i vadă în natură, nu în faţa telefoanelor.

de Redactia Observator

la 03.10.2020, 17:27

Vezi și
  • Copiii s-au bucurat la fiecare captură.
  • Câştigătorii au primit vouchere pentru produse de pescuit.

Au pregătit undiţele potrivite, firul cel mai subţire şi momeala cea mai bună. 35 de copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani au venit încrezatori la concursul de pescuit sportiv de pe Crişul Repede. Tudor este unul dintre cei mai mici participanţi, dar cu o experienţă bogată în ale pescuitului.

Tudor, câştigător: Noi încercăm să facem cât mai multe şmecherii să-i facem să vină, să-i prindem şi cu cât e băţul mai lung e bine, că ei stau în adânc.

Iar abilităţile sale i-au adus titlul de cel mai bun pescar. El a reuşit să prindă 82 de peşti în cele două ore de concurs.

Copiii s-au bucurat la fiecare captură, dar pentru a se asigura că prind cât mai mulţi peşti, au respectat regulile întocmai.

La final, cei mai răbdători şi cei mai norocoşi pitici au fost premiaţi de organizatori cu vocuhere pentru a achiziţionarea de echipament de pescuit performant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Zeci de copii au participat la un concurs de pescuit sportiv la Oradea, pe malul Crişului Repede