Antena Meniu Search
x

Copii pierduţi printre rafturi la cumpărături

Mare atenţie atunci când mergeţi cu cei mici la cumpărături. Hipermarketurile sunt pline ochi de sărbători, iar în forfota din magazine un moment de neatenţie este destul pentru o sperietură zdravănă.

Vezi și

În câteva clipe copilul poate să dispară şi să ajungă cine ştie unde. Puteţi să evitaţi însă astfel de surprize.

Adrian are 4 ani. Într-un moment de neatenţie, părinţii l-au pierdut astăzi în haosul cumpărăturilor, într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală. 

Adrian a fost găsit de un angajat al magazinului şi dus la biroul de relaţii cu clienţii, de unde părinţii l-au recuperat.

Dar nu de fiecare dată se întâmpla aşa. În nebunia de sărbători, copiii pot să iasă singuri din magazine sau chiar să se rănească până să îi găsească cineva.

Recomandat e totuşi să nu-i luaţi pe copii în locurile aglomerate. Dar, dacă nu aveţi alternativă, învăţaţi-i să ceară ajutor în momentul în care se pierde. Copiii ar trebui să-şi ştie, dacă. le permite vârsta,numele întreg, numele părinţilor, numărul de telefon al unuia dintre părinţi sau chiar adresa.

Poliţia le recomandă părinţilor să nu-i scape din ochi pe cei mici nici la petrecerile şi evenimentele în aer liber organizate în această perioadă. De ziua naţională, de exemplu, 10 copii s-au pierdut în zona Arcului de Triumf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Copii pierduţi printre rafturi la cumpărături