Antena Meniu Search
x

Copii prinşi sub zid

Trei verişori din judeţul Iaşi au fost la un pas să-şi găsească sfârşitul, chiar în curtea bunicului lor.Copiii, cel mai mare de doar 11 ani, s-au jucat pe lângă un atelier vechi, pe care bătrânul voia să-l dărâme

Vezi și

Trei verişori din judeţul Iaşi au fost la un pas să-şi găsească sfârşitul, chiar în curtea bunicului lor.Copiii, cel mai mare de doar 11 ani, s-au jucat pe lângă un atelier vechi, pe care bătrânul voia să-l dărâme.

Bătrânul a îngheţat de spaimă când a auzit zgomotul puternic. Ştia că nepoţii lui, care tocmai se întorseseră de la şcoală, se jucau în curte. Când a ieşit din casă, a văzut mormanul de moloz dar nici urmă de copiii. Omul şi-a dat seama imediat ce se întâmplă şi şi-a anunţat fiul.

Între timp, vecinii au sunat la 112. Mai multe ambulanţe au răspuns solicitării iar băieţii au fost duşi la spital. Acolo, medicii au reuşit să-i stabilizeze şi spun că sunt în afara oricărui pericol.

Cei trei băieţi de 9 şi 11 ani au fost aduşi cu o stare generală influenţată, politraumatizaţi, în urma contactului cu un obiect dur. Unul dintre pacienţi prezintă o contuzie toraco abdominală, o placă, fractură de bazin şi fractură de gambă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Copii prinşi sub zid