Antena Meniu Search
x

3 copii au ajuns la spital, după ce tatăl unui dintre ei a lovit cu maşina un cap de pod, ocupat cu alte lucruri în timp ce era la volan

Trei copii de şapte ani au ajuns la spital după ce maşina condusă tatăl unuia dintre ei a lovit puternic un cap de pod, la Mărăcineni. Şoferul, care ar fi avut alte îndeletniciri la volan în afara atenţiei la drum, a pierdut controlul volanului, apoi a lovit violent un cap de pod.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.03.2019, 00:02

3 copii la spital, după ce şoferul maşinii în care se aflau a lovit un cap de pod

Trei copii de şapte ani au ajuns la spital după ce maşina condusă tatăl unuia dintre ei a lovit puternic un cap de pod, la Mărăcineni.

Şoferul, care ar fi avut alte îndeletniciri la volan în afara atenţiei la drum, a pierdut controlul volanului, a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului, apoi a lovit violent un cap de pod.

3 copii la spital, după ce şoferul maşinii în care se aflau a lovit un cap de pod

Şoferul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, şi tatăl unuia dintre copiii din maşină, se afla la volanul unei Skoda Octavia. Ajuns în dreptul Primăriei Mărăcineni, pe fondul altor preocupări în timpul condusului, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a părăsit carosabilul, a ajuns într-un şanţ şi s-a izbit de un cap de pod.

În urma impactului, copiii au fost răniţi, preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul de Pediatrie, cu traumatisme cranio-cerebrale minore.

Personalul medical a avut mai mult de lucru pentru a-i linişti pe minori, care de spaimă făcuseră atac de panică, informează ziarulargesul.ro.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi agenţii rutieri au constatat că bărbatul de la volan nu consumase băuturi alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » 3 copii au ajuns la spital, după ce tatăl unui dintre ei a lovit cu maşina un cap de pod, ocupat cu alte lucruri în timp ce era la volan